Fransa Ligi ekibi Issy FF’de forma giyen Cezayir Milli Takımı’nın oyuncusu Sarah Boudaoud’ın tek mesleği futbolculuk değil. Futboldan sonraki kariyerini genç yaşında planlayan 24 yaşındaki oyuncu aynı zamanda hem okuyor hem de parlamentoda ataşe olarak çalışıyor.

FIFA.com’a açıklamalarda bulunan Boudaoud, ikinci bir kariyer inşa etme nedenini “Kadın futbolcuların kariyerleri 30-35 yaşlarına kadar sürer sonra biter. Ben de kendime futbolda 7-8 yılımın kaldığını hatırlattım” sözleriyle ifade etti.

Paris Siyasi Araştırmalar Enstitüsü’nde de okuyan genç futbolcu gün içindeki yoğun programını titizlikle planlaması gerektiğini “Gün boyunca dersler, akşam da futbol… Geri kalan zamanımı da parlamento ataşesi çalışmalarıma ayırıyorum” sözleriyle vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberlere Göz Atın

Songül Paksoy’un İsmi Futbol Akademisi Tesislerinde Yaşayacak

Adana Demirspor Futbol Akademisi 11 yaş altı takımının antrenörlüğünü yapan Songül Paksoy…

Alex Morgan Geri Döndü

Hamileliğinden dolayı bir süre futbola ara veren Alex Morgan, yeşil sahalara geri…

Beşiktaş’ın Yeni Teknik Direktörü Bahar Özgüvenç

Mutlucan Zavotçu ile yollarını ayıran Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, teknik direktörlük koltuğuna…