2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda basketbolda ilk maçlar geride kaldı. İspanya ve Sırbistan galibiyetle Oyunlara giriş yaptı.

Olimpiyat Oyunları’nda basketbol A Grubu’ndaki maçlarla başladı. İspanya ile Güney Kore’yi bir araya getiren karşılaşmadan galip ayrılan İspanya oldu. Maçın ilk iki çeyreğinde başa baş bir mücadele vardı. Soyunma odasına Güney Kore üstünlüğü ile gidildi. Maçın kopma anı ise son çeyrekteydi. 4. perioda çok iyi başlayan İspanya maçtan 73-69 galip ayrılmayı başardı.

Günün ikinci maçı Sırbistan ile Kanada arasındaydı. Sırbistan ilk yarıyı hakimiyetinde sürdürdü. Fakat Kanada üçüncü çeyrekte geri dönmeyi başardı ve 45-45’te skoru eşitledi. Sırbistan maçın sonlarını iyi oynadı ve maçı 72-68 kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberlere Göz Atın

Uluslararası Paralimpik Komitesi, 6 Sporculu Mülteci Paralimpik Takımının Kurulacağını Duyurdu

Mülteci sporcuların Olimpiyat Oyunları’nda yer alabilmeleri için ilk kez 2016 Rio Olimpiyatları’nda…

EYOF 2021’e Pandemi Ertelemesi

Finlandiya’nın Vuokatti kentinde düzenlenecek Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF), Covid-19 salgını…