Avrupa Şampiyonası’nda 17 Yaş Altı Türkiye Milli Takımı bugün üçüncü maçına çıktı. Türkiye’nin turnuvadaki üçüncü rakibi İtalya’ydı. Maçın ilk seti oldukça çekişmeliydi. Sette rakipler birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Uzayan ve 27 dakika süren setin kazananı ise 28-26 ile Türkiye oldu.

İlk seti kazanmanın moraliyle Türkiye ikinci sete oldukça iyi başladı. Fakat setin ortasında İtalya geri döndü ve sete ortak oldu. İtalya yaptığı geri dönüşün ardından seti de 25-18 kazanmayı başardı ve durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü sette rahat olan taraf Türkiye’ydi. Setin başı karşılıklı puanlarla geçse de sona doğru Türkiye ritmi yakaladı ve 25-16 ile seti kazandı skoru da 2-1 yaptı. Dördüncü sette de yine Türkiye üstünlüğü vardı ve seti 25-20 kazanan Türkiye maçı da 3-1 kazanmayı bildi. Türkiye böylece namağlup bir şekilde grupta liderliğini sürdürdü.

Maçta 21 sayı bulan Pelin Eroktay, İtalyan oyuncu Manuela Ribechi ile maçın en skorer isimi oldu. İlk iki maçın en çok sayı bulan Melisa Ege Bükmen de yine iyi bir maç çıkardı ve takıma 15 sayı kazandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberlere Göz Atın

A Milli Voleybol Takımı Çeyrek Finalde

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası son 16 turunda Çekya’yı 3-1 yenen A Milli…

Eczacıbaşı Dynavit CEV Kupası’nda Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Eczacıbaşı Dynavit CEV Kupası Final mücadelesinin ikinci maçı için sahne alıyor. Finalde…

Fenerbahçe Opet Şampiyonlar Ligi 2. Ayak Karşılaşmalarında 2’de 2 Yaptı

CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yer alan ve 1. Ayak’taki 3 maçından…

Türkiye Milletler Ligi’nde İlk Mağlubiyetini Dominik Cumhuriyetine Karşı Aldı

Milletler Ligi’nde namağlup şekilde 8. maçına çıkan A Milli Kadın Voleybol takımı…