Tennis – French Open – Roland Garros, Paris, France – October 1, 2020 Latvia’s Jelena Ostapenko celenbrates during her second round match Czech Republic’s Karolina Pliskova REUTERS/Christian Hartmann

Roland Garros’ta 5. gün geride kaldı. Günün en beklenen eşleşmesi 2017 Fransa Açık şampiyonu Ostapenko ile 4 numaralı seri başı Karolina Pliskova karşılaşmasıydı. Ancak maç beklenen çekişmeyi veremedi. Ostapenko, Çek oyuncu karşısında üstünlük kurdu ve 6-4, 6-2 ile karşılaşmayı kazanan taraf oldu.

Bir başka önemli oyuncu Kvitova, Paolini karşısında rahat bir maç çıkardı. 1 saat 25 dakika süren maç 6-3’lük iki setle Kvitova’ya gitti.

Sofia Kenin, Rumen oyuncu Bogdan karşısında ilk seti 6-3 kaybetmesine rağmen sonraki setleri 6-3, 6-2 kazandı ve turu atlayan isim oldu.

Roland Garros’ta 2016 yılında şampiyonluk yaşayan İspanyol oyuncu Muguruza, Kristyna Pliskova’ya karşı maçı 1 saat 9 dakikada tamamladı. Böylece Pliskova kardeşler aynı gün turnuvaya veda etmiş oldu.

Patricia Maria Tig ise kariyer başarısını elde etti. McHale karşında maçı 6-4, 6-3 kazanan Rumen oyuncu kariyerinde ilk kez bir Grand Slam’de 3. tura yükselmiş oldu.

Günün önemli sonuçlarından bazıları şu şekilde:

Badosa – Stephens: 6-4, 4-6, 6-2

Siegemund – Goerges: 1-6, 6-1, 6-3

Zhang – Cornet: 6-4, 7-6

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberlere Göz Atın

‘Sürekli İlk 100’de ve Grand Slam Ana Tablolarında Olabilmek İçin Sistematik Bir Şekilde İlerlenmeli’

Türkiye tenisinin önemli sporcularından bir tanesi Başak Eraydın, 4 Grand Slam’in (Avustralya…

Avustralya’da Finalin Adı: Osaka-Brady

Avustralya Açık’ta Serena Williams’ı geçen Naomi Osaka, Muchova’yı yenen Jennifer Brady ile…

Amerika Açık’ta Şampiyon Iga Switek

Sezonun son Grand Slam turnuvası olan Amerika Açık’ta şampiyonluğa Iga Swiatek ulaştı.…