Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde ilk yarı finalistler ALG Spor ile Beşiktaş oldu.

Günün ilk çeyrek finalinde ALG Spor ile Kayseri Gençler Birliği karşı karşıya geldi. Maçın üstün tarafı ALG Spor’du. İlk yarıda Esther Upkong Sunday ile gol bulan Gaziantep temsilcisi, soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda Basira Toure attığı golle maçın skorunu belirledi. Son şampiyon ALG Spor, karşılaşmadan 2-0 ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

İkinci yarı final karşılaşması ise Beşiktaş, Ateşehir Belediye Spor arasındaydı. 34. dakikada Ümran ile golü bulan Ataşehir Belediye Spor 1-0 öne geçmeyi başardı. 85. dakikada aradığı golü Kader ile bulan Beşiktaş maça denge getirdi. Normal sürenin geri kalanında iki taraf da gol bulamadı ve maç uzatmalara gitti. Uzatmada 103. dakikada kaleciden seken topu gole çeviren Gizem, Beşiktaş’ı 2-1 öne geçirdi. Beşiktaş ikinci uzatma devresinde penaltı kazandı fakat bunu gole çeviremedi. 114. dakikada Gizem Gönültaş kendisinin ikinci, Beşiktaş’ın ise üçüncü golünü attı ve maçın skorunu 3-1 olarak belirledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberlere Göz Atın

FIFA Dünya Kupası’nda Finalin Adı İspanya-İngiltere

2023 FIFA Dünya Kupası’nda şampiyon İspanya-İngiltere finaliyle belli olacak. Dünya Kupası’nda yarı…

Alex Morgan Geri Döndü

Hamileliğinden dolayı bir süre futbola ara veren Alex Morgan, yeşil sahalara geri…

Türkiye – Kosova Mücadelesinde Gol Sesi Çıkmadı:0-0

2022 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye, Kosova ile karşı karşıya geldi. Milli takım…