Mislicom Sultanlar Ligi final play-off serisinin ilk maçında Vakıfbank, Fenerbahçe Opet’i 5 set sonunda 3-2 yenmeyi başardı ve seride 1-0 öne geçti.

Vakıfbank maça iyi bir giriş yaptı. Üst üste sayılar alarak seri yakalayan sarı siyahlılar skoru 3-9’ye getirdi. Yarattığı bu farkı setin sonunda da korumayı başaran Vakıfbank, seti 16-25 kazanmayı başardı.

İkinci set karşılıklı sayılar ile başladı. Setin ortasında seri yakalayan bu sefer Fenerbahçe Opet oldu ve skoru 16-8 yaptı. Vakıfbank sergilediği iyi oyunla farkı eritti ve 17-17’de sete eşitlik getirdi. Büyük çekişmeye sahne olan 2. setin sonunu getirebilen ise Fenerbahçe oldu. Seti 25-22 kazanan sarı lacivertliler setlerde durumu 1-1’e getirdi. 3. setin ortalarına kadar iki takımda dengeli bir oyun sergiledi. Fakat Fenerbahçe setin sonunda fark yaratmayı başardı ve seti 25-18 kazanmayı başardı.

Maçta kalabilmek için mücadele veren Vakıfbank, Haak’ın büyük katkısıyla Fenerbahçe’ye üstünlük sağlamayı başardı. Seti 18-25 kazanan Vakıfbank, maçı da son sete taşıdı. Dördüncü sette yakaladığı ivmeyi Gabi’nin sayıları ile devam ettiren Vakıfbank beşinci seti 10-15 kazandı ve maçtan galip ayrıldı.

Serinin ikinci maçı ise 13 Nisan Salı günü saat 19:30’da başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberlere Göz Atın

Sultanlar Ligi’nde 5. Hafta Maçları Oynandı

Misli.com Sultanlar Ligi’nde 5. hafta geride kaldı. Lig bu hafta Nilüfer Belediyespor…

Vakıfbank Finalde!

Mislicom Sultan Ligi yarı final play-off müsabakasında Vakıfbank, Türk Hava Yolları’nı ikinci…

Milletler Ligi Başlıyor: Türkiye İlk Maçına Çıkıyor

Türkiye’nin de ev sahipleri arasında olduğu FIVB Milletler Ligi başlıyor. Türkiye ilk…

Eczacıbaşı Dynavit CEV Kupası Şampiyonu!

CEV Kupası Finali’nin ilk maçında Allianz MTV Stuttgart’ı İstanbul’da 3-1 yenmeyi başaran…